A konferencia szervezője:
Roxer Produkció

Dr. Prónay Bence

A konferencia helyszíne:
Rókusfalvy Birtok

Etyek, Újhegyi út 89. 

További információ:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 23 50-1234


Galéria

PROGRAM


(Az előadók listáját a szervezés ütemében folyamatosan töltjük fel)

09:00
NAGY ISTVÁN
Agrárminiszter, Agrárminisztérium
Megnyitó

09:20
RÓKUSFALVY PÁL
Nemezeti Bormarktingért felelős kormánybiztos
Köszöntő - szövetségben az ágazatért

09:40
IPACS SZABÓ ISTVÁN
PTE Szőlészeti Borászati Kutatóintézet Borászati osztályvezető
Alacsonyabb alkoholtartalmú borok készítésének lehetőségei

10:00
DR. KOVÁCS TIBOR
Igazgató, Tokaji Kutatóintézet, c. egyetemi docens
Az elzászi crémant

10:20
KELEMEN ANDRÁS
Bortársaság Borsuli
PROSECCO MASTERCLASS - A Prosecco világa

11:40
Ebéd - állófogadás

13:00
RÉDLI ÁDÁM
Head bartender, MÚZSA BAR
Pezsgős koktélok

13:20
HOMOKY DOROTTYA
Borász, a 2018-as Jövő Borásza díj nyertese
Pét-nat; natúr buborékok Tokajból
13:40
GIORGIO DELGROSSO (online)
Head of Statistical Unit, OIV - International Organisation of Vine and Wine
Sparkling wine in the world winemarket 2022 – Pezsgők a világpiacon
14:00
Kávészünet
14:30
ARTHUR CAMUT
Export Area Manager, Champagne Palmer & Co

CHAMPAGNE MASTERCLASS - A fenntarthatóság iránti elkötelezettség

15:30
JOAN VENDRELL (online)
Vendrell Olivella - Mas Gomà
Changing in the world of Cava – Reformok a Cava világában
 
16:00
Magyar pezsgő: eredetvédelem, technológia, finanszírozás
KEREKASZTAL BESZÉLGETÉS
  • Résztvevők:
    • Kalocsai László
      Birtokigazgató, Dereszla Pincészet
    • Kovács Zoltán MBA
      Tulajdonos/ügyvezető, Rekontir Cégcsoport, 
    • Laposa Zsófia
      Borász, Wine&Sofi
    • Mérész Sándor
      Főborász, Etyeki Kúria
    • Pohl Péter
      Borász, ügyvezető, Sauska
17:00
PEZSGŐÜNNEP
Tüű Péter - Executive Head Sommelier, Laurel Budapest
Fülöp Zoltán - Chéf, Rókusfalvy Fogadó
Vezetett kóstoló és a tételekhez komponált fogások


17:30-22:00
OPENBAR
A legkiválóbb etyeki, hazai és nemzetközi pezsgők kóstolója


A programváltoztatás jogát a szervezők fenntartják!

Kiemelt Partnereink

Főtámogatónk

Partnereink