INNOVÁCIÓ, KLÍMAVÉDELEM ÉS FENNTARTHATÓSÁG

A konferencia szervezője:
Roxer Produkció

Dr. Prónay Bence

A konferencia időpontja:
2023. augusztus 31.

A konferencia helyszíne:
Rókusfalvy Birtok

Etyek, Újhegyi út 89. 

További információ:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 23 50-1234


Galéria

EZ VOLT A 2023-AS PEZSGŐKONFERENCIA PROGRAMJA

09:30

 

GULYÁS GERGELY
Miniszterelnökséget vezető miniszter
Megnyitó

09:35

 

RÓKUSFALVY PÁL
Nemzeti bormarketingért felelős kormánybiztos
Magyar Bormarketing

09:55

 

DR. FELDMAN ZSOLT
Agrárminisztérium / Mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkár
Gyöngyözők, habzók és pezsgők Magyarországról. Mi? Mennyi? Honnan? Hova?

10:15

 

PEPE RAVENTÓS
Raventós i Blanc
Birtok bemutató, klímavédelem, biogazdálkodás (online előadás)

10.35

 

MASTERCLASS

KATÓ ANDRÁS
Mitiszol?
Fenntarthatóság a pezsgők világában - Organikus, Biodinamikus, Natúr
Wassmann Purple Sun PétNat 2022
Champagne Fleury Blanc de Noirs NV
Királyudvar Tokaji Pezsgő 2017

11.20

KÁVÉSZÜNET

11.50

 

KOCH CSABA
Koch Borászat, főborász
Koch Bioborok és szüretlen nyers pezsgők

12.10

 

DR. KOVÁCS BARNABÁS
Egyetemi adjunktus
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Szőlészeti és Borászati Intézet
Pezsgőalapanyag termelés organikus rendszerben

12.30

 

STEPHANE BARLERIN
Kereskedelmi igazgató
Champagne Henri Giraud kóstolóval egybekötött birtokbemutató
Henri Giraud Esprit Nature Brut NV
Henri Giraud Hommage au Pinot Noir NV

13.10

EBÉD - ÁLLÓFOGADÁS

14.10

 

KADA ANIKÓ
Társtulajdonos, sales&marketing vezető, TR Művek
Pet-nat - Ökoszemlélet a palackban

14.30

 

EVANS VICTORIA
Dip. WSET, 2020 Magyarország Sommelier Bajnoka
Alkoholos és alkoholmentesített pezsgők – fogyasztói trendek és tendenciák a nagyvilágban és Magyarországon

14.50

 

SZÖVÉNYI ÁRON
Anonym Pince, tulajdonos, borász
Etyeki pezsgő - etyeki szemmel

15.10

 

MASTERCLASS

PETER SZIGETI
Sektkellerei Szigeti GmbH
Osztrák Sekt PDO bemutatása
Grüner Veltliner Brut, 2021, Sekt Austria g.U. Burgenland
Cuvée Prestige Brut, 2019, Sekt Austria Reserve g.U. Burgenland
Magnum Welschriesling Brut, 2019

15.50

KÁVÉSZÜNET

16.20

 

KEREKASZTAL
Free from - a bio, natúr, vegán és alkoholmentes trend marketing értéke

Résztvevők:

  • BÁRCZI-ELEK ÁGNES
    Müller Drogéria Magyarország, beszerzési igazgató
  • BOLDIZSÁR MÁTÉ
    Salt Étterem, társtulajdonos, üzletvezető
  • EGLY MÁRK
    Egly Szőlőbirtok és Borászat
  • KOCH PÁLMA
    Koch Borászat, szőlész-borász mérnök
  • MÜLLER KORNÉL
    Törley Pincészet ügyvezető igazgató

17.30

 

PEZSGŐÜNNEP
Vezetett kóstoló és a tételekhez komponált fogások
PALLAG DÁVID
Rutin Budaörs
CSONKA DÁVID
Rókusfalvy Fogadó

 

VINCE KÓSTOLÓ STAND
A fenntarthatóság jegyében készült nemzetközi pezsgőválogatás

 

ETYEKI PEZSGŐBÁR
Etyeki pezsgők kóstolója


A programváltoztatás jogát a szervezők fenntartják!

Kiemelt Partnerünk

Partnereink