Esemény
Húsbavágó témák az ágazat vezetőitől
Izgalmas előadások fantasztikus magyar és nemzetközi pezsgőkészítőktől
Parázs viták a kerekasztal keretein belül -
Vezetett kóstolók a legjobb pezsgőkből
A konferencia szervezője:
Rókusfalvy Pál
Dr. Prónay Bence
Roxer Produkció
A konferencia helyszíne:
Etyek, Rókusfalvy Birtok
További információ:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 23 50-1234
Galéria
Error
ILYEN VOLT A 2020-AS KONFERENCIA PROGRAMJA
ELŐADÓI SZEKCIÓ
- 09:00-10:00
- Vendégfogadás
- 10:00-10:10
- Megnyitó - Köszöntőbeszéd
DR. FELDMAN ZSOLT, mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkár, Agrárminisztérium
- 10:10-10:20
- Köszöntő
RÓKUSFALVY PÁL, borász, a konferencia társszervezője
- 10:20-10:40
- Pezsgőkészítés a Thummerer Pincénél
LAMPORT JÓZSEF, főborász, Thummerer Pince
- 10:40-11:00
- Országhatárokon átívelő pezsgő
MICHAEL GROSS, tulajdonos, borász, Vino Gross - 10:40-11:00
- (online előadás)
- 11:00-11:20
- A buborékok élete Champagne-on túl
MÁRKUS GYÖRGY, pezsgőszakértő
- 11:20-11:40
- A Ferrari, Olaszország luxuspezsgője
MARCELLO LUNELLI, Gruppo Lunelli, Ferrari - 10:40-11:00
- (online előadás)
- 11:40-12:00
- Tokaj, a világ borkultúrájának alappillére - A pezsgő
DEMETER ZOLTÁN, borász, tulajdonos, Demeter Zoltán Pincészet - Tokaj
- 12:00-13:10
- Állófogadás
- 13:10-13:30
- Szabályozás
GARAMVÁRI ZSUZSA, tulajdonos, Garamvári Szőlőbirtok
- 13:30-13:50
- Bollinger, a brit királyi család és James Bond márkája
GUY DE RIVOIRE, globális értékesítési igazgató, Champagne Bollinger - 10:40-11:00
- (online előadás)
- 13:50-14:10
- Az Etyeki Kúria pezsgőkoncepciója
MÉRÉSZ SÁNDOR, főborász és NAGY VINCE, kereskedelmi vezető Etyeki Kúria
- 14:10-14:30
- Champagne Deutz, az egyik legtekintélyesebb pezsgőház
FABRICE ROSSET, elnök, Champagne Deutz - 10:40-11:00
- (online előadás)
- 14:30-14:50
- Habzó és pezsgő márképítés - Esettanulmányok
UNGER ZSOLT, marketingszakember, tulajdonos, Unger and Partners
- 14:50-15:10
- Champagne-ok a multifunkciós borász pincéjéből
DAVID BOURDAIRE, borász, Champagne Bourdaire-Gallois - 10:40-11:00
- (online előadás)
- 15:10-15:40
- Kávészünet
KEREKASZTAL SZEKCIÓ
15:40-16:50
-
Kerekasztal - Téma: „Emelkedő buborék – Habzó trendek a világban”
Felkért résztvevők:
- BÁRDOS SAROLTA (Tokaj Nobilis Szőlőbirtok)
- VANCSIK IVETT (Vince Magazin)
- HERCZEG ZOLTÁN (Dining Guide Online Magazin)
- KEMENDY LÁSZLÓ (Kemendy Pezsgőműhely)
- LACZKÓ GÁBOR (Törley Pezsgőpincészet; Etyeki Hegyközség, elnök)
- MOLNÁR ATTILA (Arany Kaviár Étterem)
Témavezető:
RÓKUSFALVY PÁL
PEZSGŐÜNNEP
17:00-20:00
CHAMPAGNE- ÉS PEZSGŐKÓSTOLÓ, CSÚCSGASZTRONÓMIA AZ ARANY KAVIÁR ÉTTEREMMEL!
Vezetett kóstoló Gervai János sommelier-vel világmárkákból (Ferrari Perlé 2014 és Deutz Classic Brut), amelyhez az Arany Kaviár séfjei, Nyíri Szása és Kanász László élőben komponálnak gasztronómiai remekeket.
Az openbar-ba elhozzuk Champagne, Trento, Szlovénia és a hazai pezsgővilág remekeit.
A Champagne-ok és kóstolók mellé az Antal Gábor Trió zenél a lenyűgöző szőlős környezetben.

A programváltoztatás jogát a szervezők fenntartják!
Kiemelt Partnereink


Partnereink







