Esemény

Húsbavágó témák az ágazat vezetőitől
Izgalmas előadások fantasztikus magyar és nemzetközi pezsgőkészítőktől
Parázs viták a kerekasztal keretein belül -
Vezetett kóstolók a legjobb pezsgőkből

A konferencia szervezője:
Rókusfalvy Pál

Dr. Prónay Bence

Roxer Produkció

A konferencia helyszíne:
Etyek, Rókusfalvy Birtok

További információ:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 23 50-1234

Busz a Konferenciára

Külön buszjárat a Pezsgőkonferenciára és a Pezsgőünnepre Budapestről Etyekre (Kongresszusi Központ) és vissza.

A szabad helyekről érdkelődjön a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

A buszjegy ára: 3 000 Ft. (oda-vissza érvényes)

Indulás Etyekre: 08:30 és 16:00

Visszaút Budapestre: 20:00


Galéria

PROGRAM

ELŐADÓI SZEKCIÓ

09:00-10:00
Vendégfogadás
10:00-10:10
Megnyitó - Köszöntőbeszéd
DR. FELDMAN ZSOLT, mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkár, Agrárminisztérium
10:10-10:20
Köszöntő
RÓKUSFALVY PÁL, borász, a konferencia társszervezője
10:20-10:40
Pezsgőkészítés a Thummerer Pincénél
LAMPORT JÓZSEF, főborász, Thummerer Pince
10:40-11:00
Országhatárokon átívelő pezsgő
MICHAEL GROSS, tulajdonos, borász, Vino Gross
10:40-11:00
(online előadás)
11:00-11:20
A buborékok élete Champagne-on túl
MÁRKUS GYÖRGY, pezsgőszakértő
11:20-11:40
A Ferrari, Olaszország luxuspezsgője
MARCELLO LUNELLI, Gruppo Lunelli, Ferrari
10:40-11:00
(online előadás)
11:40-12:00
Tokaj, a világ borkultúrájának alappillére - A pezsgő
DEMETER ZOLTÁN, borász, tulajdonos, Demeter Zoltán Pincészet - Tokaj
12:00-13:10
Állófogadás
13:10-13:30
Szabályozás
GARAMVÁRI ZSUZSA, tulajdonos, Garamvári Szőlőbirtok
13:30-13:50
Bollinger, a brit királyi család és James Bond márkája
GUY DE RIVOIRE, globális értékesítési igazgató, Champagne Bollinger
10:40-11:00
(online előadás)
13:50-14:10
Az Etyeki Kúria pezsgőkoncepciója
MÉRÉSZ SÁNDOR, főborász és NAGY VINCE, kereskedelmi vezető Etyeki Kúria
14:10-14:30
Champagne Deutz, az egyik legtekintélyesebb pezsgőház
FABRICE ROSSET, elnök, Champagne Deutz
10:40-11:00
(online előadás)
14:30-14:50
Habzó és pezsgő márképítés - Esettanulmányok 
UNGER ZSOLT, marketingszakember, tulajdonos, Unger and Partners
14:50-15:10
Champagne-ok a multifunkciós borász pincéjéből
DAVID BOURDAIRE, borász, Champagne Bourdaire-Gallois
10:40-11:00
(online előadás)
15:10-15:40
Kávészünet 

KEREKASZTAL SZEKCIÓ

15:40-16:50

Kerekasztal - Téma: „Emelkedő buborék – Habzó trendek a világban”

Felkért résztvevők:

  • BÁRDOS SAROLTA (Tokaj Nobilis Szőlőbirtok)
  • VANCSIK IVETT (Vince Magazin)
  • HERCZEG ZOLTÁN (Dining Guide Online Magazin)
  • KEMENDY LÁSZLÓ (Kemendy Pezsgőműhely)
  • LACZKÓ GÁBOR (Törley Pezsgőpincészet; Etyeki Hegyközség, elnök)
  • MOLNÁR ATTILA (Arany Kaviár Étterem)

Témavezető:

RÓKUSFALVY PÁL


PEZSGŐÜNNEP 

17:00-20:00

CHAMPAGNE- ÉS PEZSGŐKÓSTOLÓ, CSÚCSGASZTRONÓMIA AZ ARANY KAVIÁR ÉTTEREMMEL!

Vezetett kóstoló Gervai János sommelier-vel világmárkákból (Ferrari Perlé 2014 és Deutz Classic Brut), amelyhez az Arany Kaviár séfjei, Nyíri Szása és Kanász László élőben komponálnak gasztronómiai remekeket.

Az openbar-ba elhozzuk Champagne, Trento, Szlovénia és a hazai pezsgővilág remekeit.

A Champagne-ok és kóstolók mellé az Antal Gábor Trió zenél a lenyűgöző szőlős környezetben.

A programváltoztatás jogát a szervezők fenntartják!

Kiemelt Partnereink

Partnereink